Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color brick color green color
Devlet özel sektörün ne kadar yanındaysa o kadar ileri gider (31.01.08) PDF Yazdır e-Posta
31 Ocak 2008
Türkiye Odaları ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Devlet özel sektörün ne kadar yanındaysa özel sektör o kadar ileriye gider” dedi.

Hisarcıklıoğlu, Aydın Ticaret Odası'nın en yüksek vergi ödeyenlere düzenlenen ödül töreni için geldiği Aydın'da, Aydın Valisi Mustafa Malay'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Aydın'ın tarım, turizm, sanayi ve ticaretinin hızla geliştiğini, bu dört unsurun bir araya geldiği ender illerinden birisi olduğunu ifade eden Hisarcıklıoğlu, bu dört unsurun ekonominin iyiye gidebilmesi için şart olduğunu söyledi.
Yerel yönetimlerin özel sektöre verdiği desteğin ülkelerin kalkınmasında çok önemli yeri olduğuna dikkat çeken Hisarcıklıoğlu, “Devlet özel sektörün ne kadar yanında olursa özel sektör o kadar ileriye gidiyor. Özel sektör ileriye gittikçe ülke ileriye gidecek, Aydın ileriye gidecek. Bizim de özel sektörden, idarecilerden istediğimiz bu” dedi.
Aydın Valisi Mustafa Malay'da TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun ülkenin sorunları ve çözümünde her zaman olumlu görüşler ifade ettiğini, sivil toplum örgütleri ne kadar güçlü olursa, o ülkenin sorunlarının kolayca çözülebileceğini kaydetti.

Konuşmaların ardından Vali Malay, Hisarcıklıoğlu'na Aydın'ı simgeleyen efe resmi ile incir ve zeytinyağı takdim etti.

 

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/alarmnews.aspx?DocID=8142031