Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color brick color green color
2013 yılı vergi oranları belirlendi PDF Yazdır e-Posta
10 Kasım 2012
Image

2013 yılı vergilerinin belirlenmesinde esas alınacak "Yeniden değerleme oranı" 2012 yılı için yüzde 7,80 olarak tespit edildi.

Maliye Bakanlığı tarafından "Yeniden değerleme oranı" yüzde 7,80 olarak tespit edildi.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayınlanan Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği'nde "Yeniden değerleme oranı" nın, yeniden değerleme yapılacak yılın ekim ayında (ekim dahil) bir önceki yılın aynı dönemine göre TÜİK' in Üretici Fiyatları Genel Endeksinde meydana gelen ortalama fiyat artış oranı olduğu belirtildi.

Söz konusu oranın Maliye Bakanlığı tarafından Resmi Gazete ile ilan edildiği anımsatılarak, "Yeniden değerleme oranı" nın 2012 yılı için yüzde 7,80 olarak tespit edildiğine yer verildi.

Bu oran, aynı zamanda 2012'ye ait son geçici vergi dönemi için de uygulanacak. Bu konuda daha önce yayımlanmış olan tebliğler de yürürlükte bulunuyor.

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Pervari ilçesindeki helikopter kazasında, 13'ü jandarma özel harekattan, 4'ü de helikopter personeli olmak üzere 17 şehit olduğunu bildirdi.

http://www.dunya.com/2013-yili-vergi-oranlari-belirlendi-170969h.htm

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yukarıda yer verilen açıklamalar, konuya ilişkin genel bilgiler içermektedir. Özdoğrular smmm ltd. şti./ www.ozdogrular.com, işbu dokümanın içeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardan dolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz.