Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color brick color green color
Yurtdışından şahsî getirilen televizyondan para alınacak PDF Yazdır e-Posta
30 Aralık 2012

Ticarî ithalat maksadı dışında yurtdışından getirilecek televizyonlar için 5-15 Euro arasında değişen ücret tahsil edilecek.

Konuyla ilgili Bakanlar Kurulu’nun kararı dün Resmî Gazete’de yayımlandı. Buna göre, ticarî ithalat maksadı dışında getirilecek renkli televizyonlar için ekran büyüklüklerine göre 5-15 Euro arasında, siyah-beyaz televizyonlar için ekran büyüklüklerine göre 2-3 Euro, radyo ve radyo alıcılarından 1-18 Euro, video kameralardan 18 Euro, televizyon uydu alıcı cihazlarından 3-7 Euro, birleşik cihazlardan 1-21 Euro, tuner kartlarından 1 Euro ve bunların dışında radyo ve televizyon yayını almaya yarayan her türlü cihaz için 18 Euro tutarında ücret alınacak. Uygulama, bir defaya mahsus ve 2013 yılı için geçerli olacak.

http://www.zaman.com.tr/ekonomi/yurtdisindan-sahsi-getirilen-televizyondan-para-alinacak/2034683.html

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yukarıda yer verilen açıklamalar, konuya ilişkin genel bilgiler içermektedir. Özdoğrular smmm ltd. şti./ www.ozdogrular.com, işbu dokümanın içeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardan dolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz.