Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color brick color green color
İcra Borçluları İçin Meclis Genel Kurulu Mesai Yapacak PDF Yazdır e-Posta
24 Ekim 2022

Meclis komisyonları ve Genel Kurul, Meclisin açılmasıyla birlikte AK Parti tarafından ardı ardına verilen torba teklifler için mesai yapıyor.

Ödenmemiş çek senet borçları ile kredi kartı borçları yüzünden kara listeye alınanlara, 1 Temmuz 2023’e kadar borçlarını ödeme veya yapılandırma şartıyla, kara listeden çıkarılmasını öngören, 2 bin TL altındaki alacaklar ve varlık yönetim şirketlerine devredilen 2 bin 500 ve altı alacakların kapatılmasını öngören, Kur Korumalı Mevduat uygulamasının süresini 1 yıl uzatan, çalışanlara verilen nakit yemek ücretine vergi istisnası getiren, KYK kredilerinin faizlerini silen torba teklif bu hafta Meclis Genel Kurulunda görüşülerek kanunlaştırılacak.

Teklifin kabul edilmesiyle maske yasağını ihlal edenlere verilen 2,7 milyar liralık para cezası iptal edilecek. Plan Bütçe Komisyonunda ise geçtiğimiz hafta Meclise sunulan Cemevlerine elektrik ve su desteğini de içeren torba teklif ele alınacak.

 

İcra borçluları için Meclis Genel Kurulu, limanlar için komisyon mesai yapacak - Dünya Gazetesi (dunya.com)