Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color brick color green color
İndirim, bankaları harekete geçirdi (21.03.09) PDF Yazdır e-Posta
21 Mart 2009

ÖTV indirimiyle hareketlenen piyasaya destek vermek isteyen Türkiye Finans, araç sahibi olmak isteyenlere 12 ay vade için kredi kâr oranını yüzde 1.09 olarak belirledi

ÖTV indirimine paralel hareketlenen otomotiv sektörüne bir destek de Türkiye Finans'tan geldi. Türkiye Finans, araç sahibi olmak isteyenlere piyasanın en uygun oranlarıyla taşıt kredisi imkânı sunu-yor. Mart ayı sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında Türkiye Finans, 12 ay vade için kredi kâr oranını yüzde 1.09 olarak belirledi.

36 AYA KADAR VADELİ

Türkiye Finans, araç sahibi olmak isteyenler için “Taşıt Kredisi Kampanyası” kapsamında 12 aydan 36 aya kadar vade imkânı tanıyor. Otomotiv satışlarını desteklemek amacı ile Türkiye Finans kampanya kapsamında 0 km. ve ikinci el araçlar için 12 ay geri ödemeli taşıt kredisi kâr oranını yüzde 1.09'a kadar indirdi.

KÂR ORANI %1.39

Türkiye Finans 36 ay vadeli taşıt kredisi kâr oranı ise yüzde 1.39 olarak belirledi.

Türkiye Finans tarafından belirlenen özel taşıt kredisi oranları mart ayı sonuna kadar geçerli olacak. Özel taşıt kredisi fırsatından yararlanarak araç sahibi olmak isteyenler Türkiye geneline yayılan Türkiye Finans şubelerinden ve www.turkiyefinans.com.tr adresinden ayrıntılı bilgi alabilecek.

http://yenisafak.com.tr/Ekonomi/?t=21.03.2009&i=176251